GEUTEFIKS & CO(X)

Het duo Geutefiks en CO(x) bestaat uit Wim Kunen en  Jos Cox. Het is een gelegenheidsduo dat enkele keren per jaar samen optreedt. Jos en Wim speelden beiden 18 jaar lang samen in de volksmuziekgroep “Mallemoer” waarvan ze vanaf het eerste uur lid van waren. Het repertoire bestaat uit allerlei volksliedjes en melodieën. Ook worden er zelfgeschreven liedjes over het leven van alledag van vroeger en nu gebracht.  Er wordt gebruik gemaakt van allerlei eenvoudige (soms zelfgemaakte) volkse muziekinstrumenten. Voor de begeleiding worden voornamelijk gitaar, fluit en mondharmonica gebruikt.

Het duo brengt ook een speciaal programma met liedjes rond Kerst, jaarwisseling en Driekoningen. Dit is o.a. erg geschikt voor kerstvieringen en kerstmarkten.

GEUTEFIKS & LUUK LENDERS

Geutefiks speelt ook soms samen met Luuk lenders. Ze kennen elkaar al sinds de tijd dat Luuk bij Wim in groep 3 in de klas zat. (luuk als leerling en Wim als leerkracht) Met zijn onnavolgbare manier van fluiten voegt  Luuk iets bijzonders toe aan de muziek van Geutefiks. Ook speelt hij veel begeleidingen op de accordeon.  Luuk die ook in een aantal andere samenstellingen speelt, woont tegenwoordig in Utrecht. Toch zien Luuk en Wim nog soms kans om samen te spelen.